laden

Praktisch

Werkwijze geboortedrukwerk

Lees hier hoe het bestellen van geboortekaartjes in zijn werk gaat en hoe je zelf een drukklare pfd kan aanleveren.

Werkwijze

Geboortekaartjes

Bij ons kan je een geboortekaartje laten ontwerpen en drukken. Maak een vrijblijvende afspraak en na overleg en jouw groen licht gaan we aan de slag met het ontwerp. Eenmaal dit klaar is nodigen we jou uit om de proefdruk te komen bekijken. Het is onze visie om ons in de klant te verplaatsen en het ontwerp zo verder uit te werken alsof het een kaartje is voor onszelf. Een aanpak die goed blijkt te werken. Aanpassingen aan ontwerpen na de proefdruk beperken zich meestal tot een beetje bijschaven.

Eenmaal het ontwerp is goedgekeurd drukken we eerst alle doopsuiker-drukwerk zoals stickers, doosjes, babyborrelkaartjes en ook gepersonaliseerde enveloppen.

Daarna rest ons enkel nog het kaartje te drukken als de grote dag is aangebroken. Nadat je datum, gewicht, lengte e.a. doorgeeft, passen we deze gegevens aan en drukken jouw geboortekaart.

We drukken van maandag tot vrijdag en in regel heb je de geboortekaartjes reeds na een paar uur in handen. .

Drukklare PDF

Indien je met een eigen ontwerp werkt lever je jouw kaartje best als een drukklare PDF aan.

Kort samengevat dient het bestand in CMYK te staan, een resolutie van 300 dpi, een afloop van twee milimeter en snijmarkeringen te hebben.

Informatie over afloop en snijmarkeringen instellen vind je hier. Voor meer over kleur en kleurinstellingen kan je eveneens bij Adobe een kijkje nemen.